Groepsuitje op het water - Bezoek Volendam, Monnickendam en Marken inclusief een heerlijke BBQ

Bij dit groepsuitje op het water is inbegrepen:

    • Foto in klederdracht
    • 4 uur durende rondvaart
    • Barbecue
    • Welkomstdrankje op de boot

Prijs: € 65,- p.p.

Dit arrangement is voor een minimum aantal van 30 personen en een maximum aantal van 50 personen.

Dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Groepsuitje op het water

Begin uw dagje weg met een groepsfoto waarbij iedereen in typische Volendamse klederdracht is verkleed. Vervolgens kunt u instappen bij de boot. Tijdens de 4 uur durende vaartocht over de Gouwzee kunt u het vissersplaatsje Monnickendam en het schiereiland Marken bewonderen. Gedurende de rondvaart wordt er een nog een heerlijke barbecue door de kok bereidt.

De rederij

Onze rederij biedt verschillende tours aan waarmee u door de mooiste plekjes van Oud Holland wordt rondgeleid door een enthousiaste en ervaren gids. Onze gids laat u de meest unieke plekken zien in Volendam, Marken, maar ook Edam of Monnickendam. Deze sfeervolle plaatsen, allemaal gelegen aan het water, zijn allemaal onderdeel van de regio Old Holland.

Voorbeeldprogramma

14:00 uur: De fotografen van Fotograaf Volendam zet de gehele groep op de foto in Volendammer klederdracht.
15:00 uur: Onze kapitein zorgt voor het ontvangst aan boord met een welkomstwoord. Ondertussen deelt de matroos een drankje uit. Daarna varen wij de Gouwzee op.

17:30 uur: De barbecue wordt verzorgt door onze kok.
19:00 uur: Na een vaart van 4 uur vaart de boot weer aan in Volendam.

Onze partner

Leuke pure Hollandse dagjes uit

Voor typische Hollandse arrangementen bent u hier helemaal aan het goede adres. Van een rondvaart door de prachtige regio Oud Holland, verken de regio per fiets of ga op de foto in traditionele Volendamse Klederdracht. De oude geschiedenis in het waterland is ook erg interessant dus ontdek de historie en proef de Hollandse specialiteiten.

Activiteiten

Het belangrijkste doel is om iedereen te laten genieten van dit bijzondere stukje Nederland en we hebben dan ook een aantal leuke gevarieerde programma's gemaakt.

Lokale partners

Ons bedrijf werkt samen met een aantal lokale partners die tevens ook in de toerisme branche werken. Dit zijn onder andere een rondvaartbedrijf, gezellige cafes en restaurants, bakkerij, kaasfabriek en een traditionele klompenfabriek. Bij deze Hollandse bedrijven zijn veel activiteiten te doen voor toeristen. Denk hierbij aan een kaasproeverij of bewonder het maken van een Oud Hollandse klompen.

Omgeving

De plaats Volendam staat vooral bekent om de vissersboten, de traditionele klederdracht en gezellige huisjes aan het water. De klederdracht is een van de bekendste attracties uit Volendam, veel mensen laten een foto maken waarbij ze de Volendamse klederdracht dragen. Als je in Volendam en de omgeving komt zie je waarvoor Nederland vooral bekend staat. De windmolens, klompen, muziek en het heerlijke eten.